Aon Student Insurance

ICS Start verzekert je gezondheid, reis en verblijf


ICS Start is een verzekeringspakket voor internationale studenten. Dit uitstekende pakket verzekert je reis en je verblijf. Je hebt dit pakket nodig als je je Nederlandse basiszorgverzekering aanhoudt.


Kosten

Met ICS Start betaal je alleen voor de periode dat je verzekerd bent. Geen dag langer. Dus wat gebeurt er als je eerder stopt met studeren dan verwacht? Of als je stage eerder is afgelopen? Dan wordt het geld dat je teveel hebt betaald, teruggestort op je bankrekening.

Je bent goed verzekerd

  • Repatriëring, extra kosten, 24/7 alarmcentrale
  • Aansprakelijkheid
  • Inboedel en bagage
  • Ongevallen
  • Juridische hulpWanneer heb je ICS Start nodig?

Je hebt ICS Start nodig in de volgende situaties

  • Als je je Nederlandse basiszorgverzekering houdt.
  • Als je een verzekering nodig hebt voor reis en verblijf.

ICS Start Dekkingsoverzicht


Repatriëring, extra kosten en de 24/7 alarmcentrale

Stel je voor dat er iets ernstigs gebeurt met een van je ouders terwijl jij in het buitenland zit. Dan wil je naar huis. In dat geval dekt ICS Start extra kosten zoals de kosten van je vliegticket.

Het kan gebeuren dat je ernstig ziek wordt in het land waar je studeert of stage loopt. De kans is groot dat je familie dan naar je toe wil komen. ICS Start betaalt dan de kosten van hun vliegticket.

In een noodgeval kun je het hele jaar door, 24 uur per dag en 7 dagen per week contact opnemen met onze alarmcentrale. Onder noodgevallen verstaan wij bijvoorbeeld evacuatie of repatriëring onder medisch toezicht. Als je onverhoopt komt te overlijden, dan zorgt ICS Start ook voor de repatriëring van je stoffelijk overschot.

De medewerkers van onze alarmcentrale spreken diverse talen waaronder Engels, Spaans, Frans en Portugees.

Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheidsverzekering van ICS Start dekt de financiële gevolgen van ongelukken die je veroorzaakt. Hoe voorzichtig je ook bent, het kan gebeuren dat je per ongeluk iemand verwondt of schade toebrengt aan iemands bezit. Bijvoorbeeld: je botst per ongeluk tegen een vrouw aan, ze valt, breekt een rib en kan een tijdje niet werken.

Inboedel en bagage

De inboedelverzekering van ICS Start dekt schade aan de bezittingen in je verblijfplaats in het land waar je studeert. Stel je voor dat er een brand is geweest in je appartement en dat je bezittingen zwaar beschadigd zijn.

De bagageverzekering van ICS Start dekt verlies, schade en diefstal tijdens je reis naar en van het land van je bestemming, en tijdens vakantiereizen.

Ongevallen

De ongevallenzekering van ICS Start schadeverzekering biedt ruime vergoedingen in het geval van overlijden of permanente invaliditeit als gevolg van een ongeluk. Ongelukken overkomen ons allemaal. Meestal is het niet ernstig. Maar stel je voor dat je betrokken bent bij een auto-ongeluk en dat je invalide raakt. Dan wil je toch dat je goed verzekerd bent.

Juridische hulp

Met de dekking voor juridische hulp van ICS Start kun je hulp krijgen van onze advocaten en andere specialisten. Dus er staan professionele mensen klaar om je te ondersteunen als je assistentie of advies nodig hebt. Stel je voor dat je een meningsverschil hebt met je huisbaas. Het gaat over de kapotte riolering en de huisbaas weigert de riolering te repareren.

Service en productinformatie

De details over deze verzekering kan je terugvinden in de Polisvoorwaarden, het Dekkingsoverzicht en de Service informatie.


4 redenen om te kiezen voor Aon Student Insurance

Meer dan 150000 studenten hebben al voor de ICS internationale studentenverzekering gekozen.

Aon heeft meer dan 25 jaar ervaring met het verzekeren van studenten.

Je kunt je ICS-verzekeringspolis gebruiken voor visa in het Schengengebied en veel andere landen.

De beste studentenverzekering met een 24/7 alarmcentrale, het hele jaar door.